Advertisements

Borë në Australinë lindore, subtropikale!

Editor

Byroja Australiane e Meteorologjisë e përshkroi atë si një pamje “të rrallë”, duke vënë në dukje se shteti nuk kishte përjetuar rënie të konsiderueshme të borës që nga viti 2015.

Gjithashtu janë lëshuar paralajmërime të motit për një shtrirje bregdetare prej 1,000 km (620 milje) e cila përfshinë Sydneyin.

Njerëzit janë nxitur të qëndrojnë në ambiente të mbyllura mes shiut të fortë dhe erërave të forta.

Meteorologu Lachlan Stone tha se dëbora në Queensland, drejtuar nga ajri më i ftohtë nga jugu, ishte një dukuri e pazakontë në një shtet me një klimë tropikale dhe tropikale./Proinformacion.com

Loading...
Advertisements
Next Post

Shqiptari krijon aplikacionin e së ardhmes që fuqizon ekonominë kanadeze

ATSH- Dardan Isufi është një prej sipërmarrësve shqiptarë nën 30 vjeç të suksesshëm në fushën e teknologjisë së informacionit, i cili ka emigruar në Kanada në vitin 1998, gjatë Luftës së Kosovës, kur ishte ende dy vjeç. Qeveria provinciale e […]
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close