Advertisements

Brusa: Gjendja e sigurisë nuk është e mirë për të gjithë punëtorët në Kosovë sidomos për ata në ndërtimtari

Fushatë e BE –së,  ‘Rëndësia e Sigurisë në Punë`,  është një çështje madhore për, Luigi Brusa – Shef i Sektorit të Bashkëpunimit në Zyrën e BE-së, dhe se sipas tij, kjo vlen edhe për sistemin e ekonomik në Kosovë.

Sipas tij, kur shkoni në punë dhe jeni të sigurt dhe të relaksuar dhe në mbrëmje ktheheni të sigurt në shtëpi, pra kjo e drejtë duhet të garantohet për të gjithë punëtorët në Kosovë e po ashtu secili duhet të ketë të drejtën themelorë për të punuar në një ambient të sigurt.

“Fatkeqësisht nuk është gjendja e mirë për të gjithë punëtorët në Kosovë sidomos ata në ndërtimtari. Unë udhëtoj nëpër shume vende në Kosovë dhe marr rrugë edhe për Tiranë, gjatë rrugës shoh shumë punishte që nuk janë në përputhje me legjislacionin në fuçi dhe nuk zbatohen fare”, tha  Luigi Brusa në RTK 3.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close