Advertisements

Die Presse shkruan për njëfarë “Unioni Ballkanik” drejt Bashkimit Europian!

Die Presse vjeneze shkruan se si pasojë e politikës së zgjerimit të Bashkimit europian e cila ka rënë në qorrsokak ka lindur një alternativë-ide e cila parasheh formimin e një “Unioni Ballkanik” sipas një lloj modeli të Unionit Europian.

Nëse në këtë arrijnë sukses, vendet e rajonit mund të anëtarësohen ë Bashkimin Europian së bashku, shton gazeta.

Thuhet, se kjo ka të bëjë , me propozimin për të ri-definuar marrëdhëniet midis BE-së dhe Ballkanit Perëndimor.

Voov,edhe një experiment shtesë do ishte ky dhe humbje vitesh që sjell edhe rreziqe të tjera për kombet duke llogaritur edhe konflikte të armatosura në të ardhmen.
Nuk është se nuk ishte përmendur edhe më heret si mundësi nëpër koluaret politike e jo politike.vetëm shpresojmë të mos ndodhë./Xh.A./Proinformacion.com

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close