Advertisements

Diplomati amerikan vrau gruan e tij për shkak se ajo pranoi një ofertë për të punuar në ambasadën amerikane në Beograd

Diplomati amerikan Jason Rif vrau gruan e tij, Lola Gulomova, dhe pastaj kreu vetëvrasje, sepse ajo pranoi një mandat katërvjeçar në ambasadën amerikane në Beograd.
Sipas Washington Post, ajo kishte për qëllim të merrte ehe fëmijët e saj me vete.

Çifti ishte përpara një divorci që duhej të përfundonte zyrtarisht të premten. Megjithatë, kjo nuk ndodhi.

Dosjet e gjykatës tregojnë se Rif u zemërua kur mësoi se Gulomova pranoi një mandat katërvjeçar në Beograd, duke filluar nga viti 2020 dhe se ajo kishte për qëllim të merrte me vete dy bijat e tyre.

Gulomova ka lindur në Taxhikistan. Sipas miqve të saj, familja e saj jetonte në të gjithë botën dhe motra e saj ishte në Nju Jork.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close