Advertisements

Ivica daçiq:”Veriu i Kosovës nuk mund të jetë nën sovranitetin e Prishtinës ,fund”

Editor

Siç është tashmë e ditur,qëllimi i politikës së “re” serbe është shkëputja e një pjese nga territori i sotëm i shtetit të Kosovës,kjo del edhe nga deklarimet e liderëve më të lartë të këtij vendi ,sidomos presidentit Aleksander Vuçiq i cili gjithëmonë ka potencuar se edhe Serbia sipas tij “duhet të fitojë diçka, e jo vetëm Shqiptarët”.

kësaj i ka shkuar pak më tej edhe ministri i jashtëm Ivica Daçiq i cili këtë “fitore” e quajtur me emrin e vërtetë siç e mendojnë ata.

“Serbia beson se çështja e Kosovës do të zgjidhet nëse bashkësia ndërkombëtare pajtohet me nevojën për ta zgjidhur atë.” Ka thënë Daçiq për të emërtuar më pas qëllimin e fundit që Serbia ka ndaj Kosovës si pretendim territorial.

“Veriu i Kosovës nuk mund të jetë nën sovranitetin e Prishtinës ,fund”, tha Daçiç në një paraqitje ku mzsafir ishte në një emision televiziv të TV O2 dhe ka kujtuar se ai po fliste për rreth dhjetë vjet me radhë, sepse, siç thotë ai, ai e di se kjo është e vetmja zgjidhje konkrete që nuk shkakton probleme.”

Loading...
Advertisements
Next Post

25 vjet të Universitetit Shtetëror të Tetovës (USHT)

Universiteti Shtetëror i Tetovës (USHT), i cili tani është njëri nga universitetet shtetërore të Maqedonisë së Veriut, është themeluar më 4 qershor të vitit 1994, me iniciativë të njëanshme të shqiptarëve. Për mbrojtjen e  Universitetit, shqiptarët organizuan edhe shumë protesta, […]
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close