Advertisements

Kuvendi i Kosovës voton amandamentin i cili i hap rrugë zhvillimit të sportit

Kuvendi i Republikës së Kosovës e ka votuar amendamentin 5 të propozuar nga deputeti Bekim Haxhiu të Ligjit për të Ardhurat e Korporatave, i cili mundëson harmonizimin me Ligjin për Sponsorizim për sport dhe kulturë.

Ky amendament mori 79 vota, derisa më pas u votua edhe ligji në tërësi në lexim të dytë, me 74 vota për. Kësisoj, deputetët e Kuvendit kanë marrë njërin prej vendimeve më të rëndësishme për zhvillimin e sportit.

Amendamenti në fjalë nuk kishte kaluar në seancën e kaluar në mungesë të kuorumit, gjë e cila kishte shkaktuar pakënaqësi të madhe te komuniteti sportiv.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close