Advertisements

” Liberty Pioneer ” kerri i parë fluturues ekspozohet në Barcelonë

Prodhuesi i makinave holandeze Pal-V, do të prezantojë ” Liberty Pioneer “më 11 maj,  e projektuar për t’u përdorur lirshëm në rrugë publike.

“Nuk është një shpikje shkencore, por një produkt i sigurt dhe i respektueshëm ndaj ligjeve të shumicës së vendeve në botë”, sigurojnë prodhuesit.

Makina e paraqitur nga kompania holandeze, teknikisht, është një girokopter në krahasim me helikopterët normalë, të cilët lëvizin nga helika e sipërme. Ky lloj automjeti merr goditjen kryesore nga një helikë e pasme e lidhur drejtpërdrejt me motorin.

Makina do të kushtojë € 499,000 euro. Inxhinierët tashmë janë në punë për ta paraqitur, deri në vitin 2030, makinën e parë plotësisht elektrike të fluturimit.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close