Advertisements

Murati: Në Kosovë ka përparime në luftën kundër trafikimit me njerëz

Drejtoria për hetimin e trafikimit me njerëz në Policinë e Kosovës, është duke punuar për të luftuar trafikimit me njerëz.

Kapiten Riza Murati, shef i sektorit qendror të hetimeve në Drejtorinë për hetimin e trafikimit me njerëz në Policinë e Kosovës, tha se shpesh femrat bien pre e mashtruesve.

“Ne si polici çështjen kryesore për trafikim e kemi sigurinë e tyre, pra sigruinë e femrave që trafikuara”, tha ai sot në “Studio e Hapur”, në RTK3.

Sipas tij Drejtoria për hetimin e trafikimit me njerëz në Policinë e Kosovës, është krijuar enkas për të luftuar trafikimin.

“Kosova në aspektin e legjislativit e ka përmbushur”, tha ai. Murati bëri me dije se ka lëvizje ne dënimin e atyre që kanë kryer krimet dhe kanë bërë trafikim të qenieve njerëzore. Policia e Kosovës, ka krijuar edhe linjën speciale telefonike.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close