Advertisements

Netët Korçare të Poezisë

Editor
ATSH/- “Netët Korçare të Poezisë”, të organizuara në qytetin e Korçës nga bashkia, tashmë janë bërë traditë e njohur në vend. Poetët e ftuar nga Shqipëria e Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi, por dhe më gjerë, nga Ballkani, Greqia e Bullgaria, Rumania e Bosnjë-Hercegovina, Turqia, etj., mblidhen, njohin Korçën dhe traditat qytetare dhe lexojnë poezitë e tyre gjatë tri netëve.
Kreu i bashkisë së Korçës, Sotiraq Filo, teksa ka ndjekur aktivitetin tha se “Netët Korçare të Poezisë – 24 vite rresht për ta kthyer Korçën në qytetin që frymëzon poetë dhe dashamirës të poezisë. Mbrëmje të mbushura me emocion, që kanë bërë bashkë edhe këtë vit poetë e shkrimtarë nga brenda e jashtë Shqipërisë.
Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements
Next Post

Situata meteorologjike mbi vendin tonë mbetet e paqëndrueshme edhe gjatë kësaj jave

Kjo si pasojë e masave të ajrit me presion të ndryshueshëm atmosferik dhe vranësirave konvektive që mbizotërojnë mbi territorin tonë. Në fushat barike ka luhatje me amplituda të ndjeshme, por nuk priten të regjistrohen vlera të ulëta, duke u ruajtur […]
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close