Advertisements

Një mision shqiptaro-polak i arkeologjisë ka rënë në gjurmët e një vendbanimi ilir

Vendbanimi është zbuluar në zonën e Bushatit, rreth 10 kilometra larg Shkodrës që mendohet të jetë mbi 2300 vjeçar i vjetër.

Arkeologët thonë se bëhet fjalë për një objekt arkeologjik, që zgjon interes nga pikëpamja shkencore, pasi gjendet shumë afër Shkodrës dhe Lezhës.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close