Advertisements

Rasti i avionit “Sukhoi superjet 100 “: Rusët po i “vret reja”

Populli ynë ka një thënie ku thotë “të vraftë reja..”Mendohet në diçka që vjen nga retë e ajo do të ishte vetëtima dhe mendohet në dikë që është i keq e të cilit dënimi do t’i vinte nga lartë!

Kjo është e jona popullorçe,por një raport i ri në lidhje me Avioni rus të pasagjerëve “Sukhoi superjet 100 “, i cili u dogj pas uljes së detyruar në aeroportin Sheremetyevo humbi komunikimin me kontrollin e fluturimit pas një goditje rrufee.
Kjo thuhet në raportin paraprak të Komitetit Ndërqeveritar Aeronautik.

“Ndërsa rrufeja goditi aeroplanin, autopiloti fikur sistemin e paralajmërimit duke aktivizuar sistemin e zërit” raporton Tas.

Siç u tha, pilotët u përpoqën disa herë për të vendosur komunikimin me kontrollien e fluturimit në frekuenca të shumta operative, por ia arritën vetëm përmes frekuencës në rast emergjence.
Raporti nuk konkludon se aksidenti ka ndodhur për shkak të një gabimi nga pilot, tha Reuters.
Aeroplani i pasagjerëve rus shpërtheu në një flakë zjarri gjatë një uljeje urgjente, ku u vranë 41 njerëz./

/Përgatitur nga Proinformacion.com

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close