Advertisements

Rita Ora nuk e harron Kosovën jo vetëm kur këndon por as kur luan futboll

Dje në qytetin e Londrës saktësisht në stadiumin Stamford Bridge, Rita Ora performoi në kuadër të një organizimi që u mbështet nga UNICEF dhe fondet do të shkojnë për bamirësi.

Rita duke mos harruar asnjëherë origjinën e saj, ajo nuk e la pa folur edhe për Kosovën.

“Takimet me fëmijët dhe familjet e vendit ku u linda ishin të veçanta. Puna që bën Unicefi për t’i mbështetur, më kanë bërë më të vendosur se kurrë, që ta shfrytëzoj pozitën time për mbështetje dhe për fushata bamirësie”: tha Rita Ora.

Kjo nuk ishte e tëra, Rita Ora zbriti në fushën e blertë duke treguar aftësitë në futboll. Ajo bëri edhe disa shuta në portë me këmbën e majtë.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close