Advertisements

Rowling:Katër libra të rinj të Harry Potter

/ATSH/ – JK Rowling publikoi edhe katër libra të rinj të Harry Potter. Librat do të publikohen gjatë këtij muaji duke i dhënë mundësinë lexuesve të zbulojnë më tepër për ‘historinë e pasur të magjisë’.

Librat do jenë online dhe çdokush mund t’i lexojë në website-n e Rowling, Pottermore.

Secili prej tyre do flasë për botën e magjisë dhe rreth mësimeve të studiuara në Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Vëllimet do titullohen: “Harry Potter: A Journey Through…”

Dy librat e parë do dalin më 27 qershor, ndërsa libri i tretë dhe i katërt do vijë në versionin online së shpejti.

Ata do jenë në dispozicion fillimisht në anglisht, frëngjisht, italisht dhe gjermanisht.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close