Advertisements

Shqiptarja Ylfete Fanaj zgjidhet Nënkryetare e Këshillit Kantonal të Luzernit

Ylfete Fanaj e lindur me 11. korrik 1982 in Prizren ishte e nominuara e partisë SP dega në Luzern për Nënkryetarte të Këshillit të këtij kantoni zviceran.

Dhe pas nominimit ajo kishte shkruar në facebookun e saj këtë:

Jam shumë e lumtur për nominimin si Nënkryetare e Këshillit të Kantonit 2019/20! Unë jam mirënjohës që në katër vitet e fundit kam qenë në gjendje të drejtoj fraksionin më të madh dhe më aktiv në parti.
Kësaj ajo ia ka arritur pasi kë këshill ka votuar që ajo të zgjidhet nënkryetare e këtij këshilli.Meqë rast ajo në

Facebook ka shkruar :

-Unë sapo jam zgjedhur si Nënkryetare e Këshillit të Kantonit. Unë jam shumë e lumtur!

Babai i saj punoi në vitet 1980 si sezonier sezonale në Zvicër. Në vitin 1990, gruaja e tij dhe dy vëllezërit e motrat më të reja u larguan nga Kosova (ish RFJ) ndërsa Ylfetja qëndroi me motrën e saj më të madhe me gjyshen e saj. Kur situata politike në Kosovë u përkeqësua më tej në vitin 1991, Ylfete dhe motra e saj më e madhe e ndoqën familjen në Evropën Qendrore dhe u regjistruan në shkollë qytetin e Luzernit Sursee,Wiki.

/Xh.Arifi/Proinformacion.com

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close