Ultimate magazine theme for WordPress.

Përfitimet shëndetsore nga ecja në rërë

/ATSH/ – Përveç që merrni ngjyrë, laheni, relaksoheni dhe luani në plazhe, aty ju mund të bëni edhe aktivitete tjera, si për shembull ecja këmbëzbathur në rërë, gurë apo në ujë. Kjo jo vetëm që është relaksuese por është edhe shumë shëruese.

Ecja këmbëzbathur në rërë u mundëson këmbëve të lëvizin në mënyrë natyrale dhe e stimulon qarkullimin e gjakut. Është mirë që këtë lloj ecje ta praktikoni kur temperaturat nuk janë shumë të larta, si për shembull herët në mëngjes apo në perëndim të diellit.

Ecja këmbëzbathur ka edhe veti tjera ku u mundëson të digjni kalori, u ndihmon në uljen e tensionit të lartë, ju furnizon me vitaminën D, e lufton fyerjen e këmbëve te shtatzënat dhe mbi të gjitha ju mbush me energji pozitive.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close