Advertisements

Avionë britanikë spiunojnë bregun e Detit të Zi të Rusisë?

Sipas një aeroplan i Forcave Ajrore Britanike ka vëzhguar bregun e Detit të Zi të Rusisë.

Sipas portalit, aeroplani i zbulimit Bombardier Global Express Sentinel R.1 numër ZJ694 dhe me shenjën RRR7308 në 5.25 sipas kohës së Europës Qendrore bëri një rreth në zonën e Novorosisë, 61.3 kilometra nga bregu.

Aeroplani ka mbifluturuar bregun e Detit të Zi në 6.50, duke iu afruar bregut në zonën e Sevastopolit në një distancë prej rreth njëqind kilometra ]për t’u kthyer në aeroportin bazë.
Kohët e fundit, në kufijtë rusë, avionët e huaj dhe aeroplanët e zbulimit, dhe veçanërisht amerikanët, filluan të shfaqen gjithnjë e më shumë. Ata janë vërejtur mbi Detin e Zi, në rajonin e Kaliningradit, dhe jo shumë larg nga bazat ruse në Siri.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close