Facebooku në muajt e ardhshëm do të na “mbulojë” me aplikacione të reja

Facebooku siç duket do të na befasojë (për të mirë a për të keq) në muajt e ardhshëm me një numër të madh të aplikacioneve të cilat do të na i prezantojë një ekip i ri i i quajtur NPE – New product experimentation,formuar nga kjo kompani e madhe.

Ekipi duhet të hartojë dhe të tregtojë aplikacione që u japin përdoruesve “një përvojë krejtësisht të re në krijimin e një komuniteti”.

Detajet ende nuk janë shpallur, por disa prej tyre tëjenë të lira, ndërsa të tjerët do të paguhen dhe kanë aftësinë blerjes përbrenda vetë aplikacionit.
Aplikacionet e para të NPE mund të priten në javët e ardhshme dhe do të shpërndahen përmes Google Play dhe App Store.

Kjo lëvizje nga Facebook është një tjetër në një seri përpjekjesh nga kompania për të “shkëputur” nga rrjeti social i tij, i cili për vite me rradhë është kritikuar ashpër dhe është dënuar për shkelje të privatësisë së përdoruesit dhe dobësive të sigurisë.
Facebook, deri tani, përveç të Messengerit, nuk ka arritur të zhvillojë dhe të plasojë ndonjë aplikacion të ri i cili ishte i suksesshëm dhe i pranuar nga përdoruesit.

/Përgatitufr nga Proinformacion.com

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close