Advertisements

Shqiptarët të vranë së dyti, serbët së pari

Shkruan Luan Molla FR

Nuk është rasti i parë që ndodh dhunë ndaj monumenteve të krishtera, më konkretisht atyre katolike.
Dhunuan në Kosovë bustin e Heroit Kombëtar Gjergj Kastriotit, dhunuan në Shkup figurën e Nënë Terezës e sot në Zllakuqan të Klinës dhunuan bustin e At Shtjefën Gjeçovit, mos harrojmë që dhe shteti Shqiptar prej vitesh dhunon banesën ku lindi At Gjergj Fishta të cilët nuk ndërhyjnë për ta restauruar, por e lënë në mëshirë të fatit me qëllim që të shkatërrohet.

Pse këta islamik ngrejnë dorë mbi monumentet e përsonazheve me përkatësi të besimit katolik, pse deri më sot nuk kanë vënë dorë për të shkatërruar simbolet serbe që i kanë gjithandej nëpër Kosovë?
Nga kush sponsorizohen këta anti-shqiptarë të shkatërrojnë historinë e Kombit Shqiptarë?
Pse nuk reagon institucioni fetar islam për të ndaluar këto përsona që pas xhumasë i sulen objekteve katolike?

Sa do të vazhdoje kështu?

Prandaj ftoj që të ngrihet një komision dhe të bëjë menjëherë një organizim dhe të mbroje vlerat e këtij kombi që po nëpërkëmben nga njerëz të paguar nga qarqet turke dhe sllave

Titulli fxh

 

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close