Pacolli dhe Daçiqi në krahët e sekretarit amerikan Pompeo

Sekretari i Shtetit i Punëve të Jashtme të Shteteve të Bashkuara, Mike Pompeo, si mikpritës i një konference ndërkombëtare për përparimin e lirisë fetare, në të cilën shumë zyrtarë botërorë po marrin pjesë në Uashington, gjatë një pozimi për një fotografim të përbashkët vendosi pranë vetes në anën e djathtë Ministrin Punëve të Jashtme të Serbisë, Ivica Daçiq, ndërsa në krahun e djathtë Ministrin e punëve të jashtme të Kosovës, Behxhet Pacollin.

Sigurisht se kjo nuk ka ndonjë simbolikë të favotin në kuptimin “ktë e kam krah të djathtë ..”,porse sigurisht ka atë simbolikën e rëndësisë që washingtoni po i jep çeshtjes së rregullimit të mardhënive Kosovë-Serbi.

/përgatitur nga Proinformacion.com

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close