Advertisements

Evitoni kontaktin direkt me ujin e ftohtë sepse …

Editor

ATSH/ Gjithmonë gjatë periudhës së plazhit janë të shumtë personat që humbasin jetën kur futen në det, për shkak të kontaktit të menjëhershëm me ujin e ftohtë.

Mjekët këshillojnë të shmanget kontakti direkt me ujin e ftohtë në ditët e nxehta, në mënyrë që të eliminohet rreziku i atakut kardiak.

Për të evituar të tilla raste, mjekët thonë se duhet shmangur kontakti i menjëhershëm me ujin e ftohtë.

Ka pasur raste me shok anafilaktik, që është një gjendje urgjente. Duhen marrë masa të menjëhershme dhe duhet trajtuar në mënyrë të shpejtë. Shmangia e qëndrimit në diell gjatë orëve të pikut mbetet gjithashtu ndër këshillat kryesore të mjekëve.

Loading...
Advertisements
Next Post

81-vjeçari që bën gurin të “flasë” në Gjirokastër

ATSH/- Në kuadër të ciklit “Sekrete mjeshtërie”, Ministria e Kulturës ka publikuar sot historinë e veçantë të 81-vjeçarit Muhedin Makri, që bën gurin të “flasë” në Gjirokastër. Muhedin Makrin e gjejmë të ulur te sofati. Është 81 vjeç. Nuk është duke […]
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close