Advertisements

Lamtumir Ramush në luftēn e radhës, “mirëserdhe” në betejën e re!

Editor

Nga Fadil Maloku

Loading...
Advertisements
Next Post

"Ma hiqni qafe atë plan ditar"

Shkroi: Erisa Sipri Planifikimi në letër nuk e bën një mësues të sukseshëm, një mësues i mirë është ai që ka kreativitet i cili në fund të orës së mësimit mendon dhe harton njëkohësisht në mendjen e tij se çfarë […]
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close