Advertisements

Macron njoftoi krijimin e një komande të madhe ushtarake për hapësirën

Presidenti francez Emanuel Macron njoftoi krijimin e një komande ushtarake për gjithësinë, gjatë një fjalimi në prag të festës kombëtare, Ditës së Rënies së Bastilles.

“Në mënyrë që të sigurojmë zhvillimin dhe forcimin e aftësive tona hapësinore, në shtator do të formohet një komandë e madhe hapësinore” brenda forcave të aviacionit që do të “bëhen përfundimisht një forcë ushtarake për aviacionin dhe hapësirën”, tha Macron në një fjalim në Ministrinë e Mbrojtjes.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close