Advertisements

Pamjet më të mira të një asteroidi të shkrepura ndonjëhere që na kanë arritur në Tokë

Misioni i japonez Hayabusa2 në asteroidin Ryugu është një mision ambicioz për të filluar, dhe ekipi kohët e fundit ka marrë vendimin për të rritur aksionet me një cak të dytë në sipërfaqen e shkëmbit hapësinor. Jo vetëm që e tëra ka shkuar ashtu siç është planifikuar, por tani kemi pamjet më të mira të sipërfaqes së një asteroidi që kanë arritur në Tokë.

/Përgatitur nga Proinformacion.com

 

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close