Fatmir Sejdiu:LDK-së i duhet një udhëheqje e re

Ish-kryetari i LDK-së, Fatmir Sejdiu, ka thënë se ky kuvend lidhet me nevojën dhe vullnetin për të nxjerr një ekip të ri të udhëheqjes së LDK-së.

Duke e quajtur LDK-në si subjekt më të rëndësishëm në skenën politikë kosovare, ish-presidenti tha se ky fakt e obligon këtë parti që të reflektojë dhe ky kuvend të zgjedhë njerëzit më të mirë.

“Një proces i cili lidhet me nevojën dhe vullnetin për të nxjerr një ekip të ri të udhëheqjes së LDK-së e cila pa dyshim është subjekti më i rëndësishëm në skenën politike të Kosovës tash e 30 vjet. Dhe si i tillë mendoj që duhet të reflektojë në mënyrën më të mirë të mundshme dhe të rezultojë me finale me përzgjedhje të mira të cilat do të kenë qëndresën e vet në sfidat e shumta që i ka LDK”, tha Sejdiu.

Sejdiu tha se ende ka se çfarë t’i japë Lidhjes Demokratike, ndërsa nuk ka bërë të ditur nëse do të kandidojë për kryetar.

“Kam çka i jap LDK-së dhe nuk mund të mohoj asnjëherë pjesën e vullnetit tim qe të jem në shërbim të këtij subjekti politik dhe kësaj lëvizje të fuqishme”, tha ai.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close