Advertisements

Isa Mustafa,është zgjedhur kryetar i ri (i vjetër) i LDK-së

Edhe përkundër të kundërshtimeve dhe pakënaqesive të shumta të anëtarëve dhe fytyrave të njohura dhe me ndikim nga kjo parti për mënyrën e zgjedhjes dhe procedurave , sot në kuvendin  Zgjedhor të partisë Isa Mustafa është rizgjedhur kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës në Kuvendin e nëntë zgjedhor, pa kundërkandidatë.

Ai ka marrë shumicën e votave nga 354 delegatë të zgjedhur në kuvendet e degëve.

Njoftohet se Fatmir Sejdiut nuk i është lejuar të kandidoj ,çka e ka nxitur atë të lëshojë sallën e punimeve./Proinformacion.com

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close