Ja si dukej revolta e Fatmir Sejdiut sot në Kuvendin zgjedhor të LDK-së (+Video)

Fatmir Sejdiu, siç nuk ndodhë shpesh, ka mbajtur një fjalim me ton të lartë përpara delegatëve të LDK-së.

Ai ka përmendur se si ishte injoruar nga zyrtarët e lartë partiakë, që sipas tij, kanë refuzuar t’i përgjigjen.

“Strukturimi duhet të jetë real dhe jo i dirigjuar”, ka thënë ndër tjerash Sejdiu.

Ai e quan veten viktimë të atyre që i ka kundërshtuar.

“Unë jam viktimë e atyre që i kam kundërshtu me kokën time, me miqtë e mi”, ka thënë mes tjerash.

Ai i ka dhënë merita vetes për guximin që e ka pasur në proceset që sipas tij, të tjerët do ta fusnin kokën në zallë

“Ka shumëkush që si struci e shtin kryet në zall për të mos u përballur, dhe hajt të merren të tjerët”, ka thënë Sejdiu.

Fjalimi i plotë i Sejdiut:

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close