Gjendje alarmante në Grykën e Rugovës.

Shoqata “Trofta” nga Peja, përmes rrjetit social në Facebook ka reaguar për gjendjen alarmante në Grykën e Rugovës.

Ata kanë fotografuar peshqit e ngordhur dhe gjendjen e tmerrshme të ujit, dhe deklarojnë që kjo po vjen nga fabrika e djathit e cila po i liron mbetjet në Lumbardhë.

Kjo Shoqatë kërkon reagim dhe përkrahje institucionale që të ndalet hedhja e mbetjeve në ujë, dukuri kjo shumë vjeçare.

Ngordhja e peshqëve në Grykën e Rugovës ka ndodhur edhe më parë.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close