Advertisements

“MATEMATIKA E LARTË” POLITIKE QË NUK KALON PËRTEJ HUNDËS!

Nga Abdulla Mehmeti

Nëse edhe intelektualëve të formuar dhe atyre që pretendojnë se janë politikanë të moderuar, u duket matematikë e lartë zgjedhja e kryetarit aktual të LDK-së, për herë të tretë, në përjashtim të atyre që janë të kapur dhe kanë vetëm interesa personale për pushtet, nuk do të përbëjë çudi nëse në një të ardhme të afërt do të kërkojnë t’u ngrihet përmendore Rahman Morinës, Millosheviqit apo kriminelëve të ngjashëm, kinse për strategji dhe interesa më të larta, për shpëtimin e Kosovës nga rreziku serb!

Kush e solli në këtë gjendje partinë më të madhe politike, promotore të Pavarësisë së Kosovës, që edhe pas tridhjetë vjet veprimtarie dhe qeverisje të mos e krijojë elitën e politikanëve të saj të ri, liderë të së ardhmes, por të ketë nevojë edhe sot të vishet me arrnat e ish regjimit komunist jugosllav, të okupatorit serb?!

Nga debatet që përcjell unë, shumë njerëz që shiten për atdhetarë, duke e ngrënë sapunin për djathë, shihet qartë se haram e hanë bukën e Kosovës.

Ata që e sabotuan dikur ndarjen e Kosovës nga Jugosllavia, e sabotuan dje Luftën Çlirimtare të Kosovës, me dashje apo nga naiviteti, pa dallim cilës parti politike i takojnë, sot po e sabotojnë hapur ndërtimin e shtetit të Kosovës.

Testimi i parë u bë nga Beogradi me krijimin e “Grupit të Miqësisë” mes Serbisë dhe Shqipërisë, në nivel të dy Parlamenteve të këtyre shteteve!

Diplomacia ndërkombëtare, sidomos ajo amerikane, nuk shpenzon pambarim nerva dhe para për TRAPA, që edhe nënën e tyre e shesin për interesa personale dhe pushtet!

(5.VIII.2019)

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close