Departmenti i hetuesisë në Gjilan ka intervistuar S.Nezirin në lidhje me  listën e vetaranëve “mashtrues”

Në njëren nga zyrat e Departmentit të hetuesisë të policisë në Gjilan ka intervistim Selami Neziri-Agroni në lidhje me  listën e vetaranëve “mashtrues”,siç njofton vet i ftuari nga policia në Facebookun  e tij.Shkrimi i plotë si më poshtë:

N J O F T I M
Të nderuar bashkëluftëtar sot në ora 10:00 me ftesë të Policisë së Kosovës, Departamantit të Hetimeve në Gjilan jam paraqitur në njërën nga zyratë e sajë për intervistim në cilësin e dëshmnitarit lidhur me listën e vetaranëve «mashtrues» të Brigadën 173»Gursel dhe Bajram Sylejmani».
Përshtypja ime është ashtu siq e kam thënë edhe kur kjo listë është publikuar: Dikush duhet të jap përgjegjësi për këtë parregullsi të verifikimit sepse mbi 70% janë veteranë të vërtetë të luftës sonë çlirimtare të cilët nuk kursyen as gjë nga vetja e tyre. Kurse më pak se 30% janë vërtetë mashtrues dhe fallcifikues të së vërtetës.
Uroj që ky proces të shkoj mbarë dhe mirë. Mashtruesit dhe mbështetësit e tyre të ndëshkohen sipas ligjit! Veteranët e vërtet të dëmshpërblehen gjithashtu sipas ligjit.
Me respekt
Selami Neziri-Agroni

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close