Advertisements

Fantastike-Marina Mbretërore britanike ndihmon në uljen e “njeriut fluturues” në anijet në lëvizje

Pas pamjeve që pamë në paraden ushtarake të Parisit ku njeriu i armatosur me armë fluturonte në qiejt e kryeqendres franceze tani edhe Marina Britanike na shfaqë një risi ushtarake të sojit të tillë!

Marina Mbretërore e Britanisë ndihmoi Rezervistin dhe shpikësin e Marines Mbretërore, Richard Browning të mGravity Industries, të testojë uljet e “njeriut fluturues” në targetet/anijet në lëvizje pranë Portsmouthit,në Angli.

 

///Përgatitur nga Proinformacion.com

 

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close