Advertisements

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala sot do të mblidhet sërish.

Kësaj radhe, diskutimi do të jetë rreth vazhdimit të punës së Komisionit pas rrethanave të reja të krijuara lidhur me shpërndarjen e Kuvendit.

Kujtojmë se me vendim të të gjitha partive parlamentare është ftuar seancë për shpërndarjen e Kuvendit me datë 22 gusht.

Kjo do të thotë se vendi shumë shpejtë do të shkojë në zgjedhje të jashtëzakonshme.

Mbledhja e këtij komisioni mbahet prej orës 10:00.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close