Ultimate magazine theme for WordPress.

Sot bëhet betimi solemn i shërbimit për 38 vullnetarë të rinj të Shteteve të Bashkuara të Amerikës

Ambasadori amerikan në vendin tonë, Philip Kosnett, do të drejtojë betimin solemn të shërbimit për 38 vullnetarë të rinj të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, pasi paraprakisht të mbajë edhe një fjalim të rastit.

Pas përfundimit të trajnimit të tyre dhjetë javësh për gjuhën, kulturën si dhe trajnime teknike në Komunën e Kamenicës, dhe në fshatrat përreth si Koretini, Topanica dhe Rogana, vullnetarët do të prezantohen para ambasadorit nga ana e Drejtoreshës së Korpusit të Paqes, Dr. Darlene Grant.

Anëtarët e familjeve nikoqire, ministrat nikoqirë, drejtorët e agjencive dhe mysafirë janë gjithashtu të ftuar.

Ngjarja do të mbahet në sallën e kuqe të Qendrës për Rini dhe Sport në Prishtinë.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close