Ultimate magazine theme for WordPress.

Flamuri kombëtar në kontajner bërlloku, turp që se lanë as Vardari!!

Ky flamur shqiptar,i Gjergj Kastriotit të cilin po e shihni në këto pamje që sipas burimit ,”Presheva.com” janë nga lagja Çair e Shkupit,dhe ku shkruhet se ” dasmorët pasi e kanë marrë nusen, dy ekzemplar të flamurit kombëtar i kanë hedhur në koshin e plehrave. (a.m)!!!”

Tani se cila ishte arsyeja e vendosjes/lënies së tyre në kontajner bërlloku nuk është e qartë ,në ishte gjest budallenjësh,mohues të vetvetës,apo përdhosëish klasik të çdo gjëje shqiptare nuk ka rëndësi në këtë rast,por fakt është se simboli me të cilin u udhëheqën njërëzit dhe luftrat e lirisë u keqpërdor dhe u përdhos!!

As të jetë një foto fake nuk duket si e tillë!

Sido që të jetë ,kjo pamje tregon një simbol kombëtar të përdhosur.Kushdo që e ka bërë e ka përdhosur simbolin më të shenjtë kombëtar të shqiptarëve

Prandaj meriton një dënim edhe penal edhe moral nga të gjithë ,por edhe nga shteti përkatës,në këtë rast Maqedonia Veriore.

//Xh.Arifi/Proinformacion.com

 

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close