Advertisements

Ushtria kineze në kufijtë e Hong Kongut,e gatshme t’i shuaj me forcë demonstratat

Agjensitë bot;rore të lajmeve njoftojnë se Kina po sjell trupa ushtarake në kufirin me Hong Kongun, ku tashmë tre muaj uk po pushojnë protesta të miliona njerëzëve të pakënaqur.

Kolonat e automjeteve të blinduara dhe kamionëve shtrihen për kilometra dhe bllokojnë autostradën dhe rrugët e qytetit, raportojnë mediat.

Pekin i zyrtar pretendon se ushtria dhe njësitë e tjera të inteligjencës kanë filluar ushtrime të mëdha ushtarake që nuk kanë asnjë lidhje me trazirat në rrugë.

Përderisa Biznis insajder raporton se automjetet ushtarake kineze ishin mbledhur në Shenzhen, i cili gjendet vetëm 25 kilometra larg kufirit të Hong Kongut, ëka paraqet një paralajmërim për protestuesit në Hong Kong.

CNBC raporton gazeta zyrtare e Partisë Komuniste Kineze Pipel Dejli raportoi në mediat sociale se Policia e Armatosur e Popullit në Shenzhen është e gatshme të parandalojë “trazirat, ngacmimet, dhunën e madhe dhe krimin dhe çështjet e sigurimeve shoqërore të lidhura me terrorizmin”.

//Përgatitur nga proinformacion.com

 

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close