Ivica Daçiq:”Do të vazhdojë të punojë kundër Kosovës”

Gjatë kësaj jave Kosova dhe Serbia morën paralajmërime nga shtete e Quintit.

Kosovës iu kërkuar tërheqja e taksës dhe rifillimi i dialogut, ndërsa Serbisë të ndaloj fushatën kundër Kosovës për tërheqjen e njohjeve.

Por duket se këto paralajmërime kanë shkuar në ‘vesh të shurdhur’ në Beograd.

Kjo pasi që Ivica Daçiq ka vazhduar me avazin e vjetër një ditë pasi u dhanë paralajmërimet.

Daçiq shpërfill paralajmërimet e shteteve të Quintit, thotë se do të vazhdoj të punoj kundër Kosovës

 

Diplomati serb për ‘Blicin’ serb ka thënë se këto paralajmërime nuk janë asgjë e re.

“Prishtina nuk do ta heq taksë. Deri sa të mbarojnë zgjedhjet atje nuk do të ketë asgjë.”, u shprehë ai.

Tutje, ai shtoi se Beogardi do të vazhdoj të punoj kundër Kosovës dhe të parandaloj hyrjen e saj në Interpol dhe Unesco.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close