Ultimate magazine theme for WordPress.

Kadri Veseli ka qëndruar të enjten në Stubëll, ku ka vizituar Shkollën e Parë Shqipe

Kryetari i Kuvendit të Kosovës njëherish edhe i Partisë Demokrtatike të Kosovës Kadri Veseli ka qëndruar për vizitë në Stubëll,ku ka vizituar Shkollën e Parë Shqipe, të hapur në vitin 1905.

Njoftimi i plotë:

Në Shkollën e Parë Shqipe në Stubëll, të hapur në vitin 1905, e cila është pjesë e traditës së hershme arsimdashëse, që e ka gjenezën tek kolegji i Shën Lukës në 1584. Nderim, respekt dhe mirënjohje për themeluesin e saj, Dom Mikel Tarabulluzin, si dhe për të gjithë veprimtarët e hershëm të arsimit shqip, për kontributin e tyre në misionin fisnik të përhapjes së dijes dhe vlerave qytetare e atdhetare. Arsimi është vendimtar për të ardhmen tonë dhe do të mbetet prioriteti im. Jam i bindur se duke investuar më shumë në arsim dhe duke luftuar korrupsionin, ne do të krijojmë më shumë mundësi për ta mbajtur rininë në Kosovë.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close