Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka kujtuar në shtatë vjetorin e vdekjes, politikanin shqiptar, Arbën Xhaferin.

Ai ka thënë se trashëgimia e tij intelektuale, do t’i shërbejë shqiptarëe si frymëzim për modernizimin e shoqërisë.

Ky është postimi i Thaçit:

Në shtatë vjetorin e vdekjes, sot kujtojmë intelektualin dhe politikanin e madh, Arbën Xhaferi. Trashëgimia intelektuale, kulturore dhe politike e tij, do të na shërbejë gjatë si frymëzim për t’i vazhduar përpjekjet për modernizimin e shoqërisë, përmes vlerave evropiane. Arben Xhaferi do të mbetet njëri nga idhtarët dhe formësuesit më të mëdhenj të identitet evropian të shqiptarëve në tri dekadat e fundit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close