Pastrimi i lëkurës së fytyres parandalon plakjen e shpejtë

Përveç makijazhit, ka shumë agresorë tjerë ambientalë, siç është ndotja dhe bakteret, që mund ta shkaktojnë plakjen e shpejtë nëse lihen në lëkurë.

Prandaj, ekspertët bëjnë të ditur se është shumë e rëndësishme t’i pastroni këto mbetje çdo ditë.

Përveç plakjes së shpejtë, një fytyrë e papastër mund të shpijë edhe në probleme tjera të lëkurës përgjatë kohës.

Kur ndotjet mbesin në lëkurë, kjo mund të shkaktojë inflamacion kronik dhe të manifestohet me akne, skuqje dhe probleme tjera të lëkurës.

Kështu, është e rëndësishme që çdo ditë ta pastroni lëkurën me pastrues adekuat në mënyrë që t’i shmangni problemet e lëkurës.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close