Advertisements

Anton Zezaj- Negri ,ipeshkvi i Shkodres ,u var prej turqve në vitin 1700 në Teqen e pazarit të Shkodrës.

Kleri katolik shqiptar ishte i përndjekur në shekuj nga okupator të ndryshëm të cilët i ndrroheshin vendit tonë,për shkak se ata ishin kultivuesit dhe ruajtësit e mos të themi të vetëm të gjuhes dhe shkrimeve në shqip.

Një nga martirët e flijuar ishte edhe Imzot Anton Zezaj- Negri ,ipeshkvi i Shkodres ,u var prej turqve për shkak të fesë në vitin 1700 në Teqen e pazarit të Shkodrës.

//Përgatitur nga Proinformacion.com

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close