Advertisements

Noli dhe Gurakuqi,fotoja e fundit e dy kolosëve të historisë sonë

Janë këta dy kolosët e historisë sonë kombëtare ,të rilindjes e ringritjes pas një pushtimi të errët pesë shekullor .

Të fotografuar siç rrallë i keni parë .Ishte kjo fotografia e fundit e Fan S. Nolit dhe Luigj Gurakuqit në Bari të Italisë.

//Përgatitur nga Proinformacion.com/Kalendari Enciklopedik Shqiptar

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close