Advertisements

Tiranë-Piro Misha drejtori i ri i Bibliotekës Kombëtare

ATSH/- Studiuesi, përkthyesi dhe publicisti Piro Misha është drejtori i ri i Bibliotekës Kombëtare.

Këshilli i Ministrave vendosi në mbledhjen e djeshme që Misha të emërohet drejtor i Bibliotekës Kombëtare. Ky vendim hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në “Fletoren zyrtare”.

Piro Misha njihet si një nga intelektualët më aktivë të viteve të demokracisë në Shqipëri, me një kontribut të vyer, të rëndësishëm dhe lehtësisht të evidentueshëm në mjaft fusha të jetës shoqërore dhe kulturore.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close