Advertisements

Autoritetet kufitare kroate ,ua ndaljonë oficerëve serb hyrjen në Kroaci

Serbia sikur nuk ka kuptuar asgjë nga tragjeditë që ka shkaktuar në të kaluarën vendeve fqinje dhe vazhdon me një politikë destruktive e cila i ngajnë një të tille militariste si dhe quarjen përpara qëllimeve nacionaliste me çka shkakton edhe reagimin e arsyeshëm të vendev fqinje.

Mediat njoftojnë se autoritetet kroate ua ka ndaluar hyrjen një delegacioni të Ushtrisë së serbisë i përbërë nga oficerë të Akademisë ushtarake si dhe kadetëve të Gjimnazit ushtarak nga Beogradi.

Sipas asaj që Tanjug-ut i është thënë në Ministrinë e Mbrojtjes së Serbisë delegacioni pritej të merrte pjesë në përkujtimin e “Ditës së Dëshmorëve ” Jasenovac si dhe ishte e lajmruar.

Në kufi, në vendkalimin Batrovci – Bajakovo, delegacioni ishte ndalur, mbajtur dhe kontrolluar.

Delegacioni serb ishte i gatshëm të linte edhe uniformat ushtarake për të vazhduar tutje,por këtë nuk e kishte pranuar policia kufitare kroate duke mos ua lejuar fare hyrjen ushtarakëve serb në Kroaci.

//Përgatitur nga proinformacion.com

 

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close