Advertisements

70% e amerikanëve besojnë në ekzistencën e alienëve

Një sondazh i rrallë është mbajtur së fundmi në SHBA dhe kësaj radhë temë e tij kanë qenë jashtëtokësorët.

Më shumë se tre të katërtat e amerikanëve të pyetur në këtë sondazh të organizuar nga Gallup besojnë në ekzistencën e jashtëtokësorëve dhe për 33% të tyre ata e vizitojnë Tokën me anijet e tyre hapësinore.

Sondazhi iu nënshtruan 1500 persona dhe ai tregon se çfarë mendojnë të rinjtë nga mosha 18-29 vjeç, jo besimtarët dhe të pashkolluarit për vizitat nga hapësira. Megjithatë në asnjë nga kategoritë përqindja nuk zbret nën 27%.

Pas analizimit të zonave gjeografike, sondazhi tregon se banorët e pjesës perëndimore të SHBA janë më të prirur t’iu besojnë vizitave të UFO-ve në planetin tonë.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close