Advertisements

Lideri partisë kroate HSLS, Kosor :Si mund të jenë serbët antifashistë,kur s’kanë pasur fare lëvizje antifashiste?

Kryeministri/ja e Serbisë Ana Brnabiq kishte komentuar ndalimin e delegacionit ushtarak të Serbisë për të hyrë në Kroaci nga autoritetet kroate,duke trhënë se këtë nuk e shihte si një konflikt të Serbisë me Kroacinë por të antifashistëve me fashistët.

Kosor

Kësaj deklarate iu ka përgjigjur deputeti i saborit kroat dhe njëherish lider i partisë HSLS Darinko Kosor,i cili ka thënë :Si mund të jenë serbët antifashistë,kur s’kanë pasur fare lëvizje antifashiste?
“Epo, rezulton se ne çenkemi fashistë ,ndërsa unë nuk mbaj mend lëvizje antifashiste në Serbi,” tha Kosor.

“Do me thënë, histori e re, tani ne jemi fashistë dhe ata që nuk e kshin far atë lëvizje janë antifashistë. Një histori të tillë, për aq sa na përket ne si parti demokratike, nuk do ta tolerojmë më, dhe nëse HDZ do ta tolerojë atë është gjëja e tyre ”

//Përgatitur nga Proinformacion.com

 

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close