Advertisements

Kush po shkarravitë mbi bustin e Skendërbeut në Gjilan?

Prej se është vendosur busti i Gjergj Kastriotit-Skenderbeut në qender të qytetit,mu para selisë së kryetarit të komunës ,ka ndodhur disa here të përdhoset.

Kësaj radhe,sot dikush i papërgjegjshëm dhe pa pikë krenarie kombëtare ka marrë markerin dhe ka shkarravitë në bustin e tij në pjesën e përparme.
Pa marrë parasyshë qëllimin e tij dhe vetdijen ,sigurisht që është e ndalueme të shkarraviten apo të bëhen aktivitete të tjera përdhosje mbi ,ose në bustat dhe përmendoret e heronjëve kombëtar.

Si ka mundësi që këto përdhosje nuk e shqetësojnë askënd nga komuna si dhe nga policia që gjendet mu aty afër.Jo vetëm prania por aty në ndërtesën e komunës janë të vendosura kamera të cilat janë të drejtuara andej nga gjendet busti.

Pra vetëm një neglizhencë dhe mosgatishmëri e organeve kompetente ,si dhe e komunës e cila vet e ka vendosë bustin e nuk po i del zot,po lejojnë të shkarravitet busti i një figure ,pran së cilës kur kalon në fakt do duhej të përkulsh?!!

//Proinformacion.com

 

 

 

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close