Advertisements

BMW ka lansuar konceptin e veturës ‘Concept 4’

Ky koncept pritet të ndërrojë paradigmën e dizejnimit të veturave nga kjo kompani në të ardhmen.

“Me BMW Concept 4 kemi përmbledhur, të gjithë bazën e stilit, që e kanë makinat tona. Kombinon në mënyrë të përkryer proporcionet, me dizajnin preciz dhe të pastër”, ka thënë dizajnuesi i veturave të BMW-së, Adrian van Hooydonk.

Gjëja e parë që bie në sy te Concept 4 është grilli masiv i ndarë në dy pjesë, tejët më gjigant se në X7 dhe 7 Series.

Në sy poashtu bie ngjyra e kuqe, sistemi i pezullimit që e ka ulur makinën në masë të madhe dhe rrotat me gjatësi 21-inç.

Ky model i BMW që është ende vetëm koncept, thuhet se do të ketë 255 deri në 380 kuaj-fuqi.

www.youtube.com/a6d2ac27-64a8-4bd2-a0c2-09bc29361237

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close