Edhe gëzimi mund të detyrohet

/ATSH-AFP/ – Bashkiaku i një qyteze në perëndim të Francës ka dekretuar zyrtarisht detyrimin që qytetarët e saj të jenë të gëzuar për një javë në tetor, duke ndaluar muzikën e trishtuar dhe librat që mbarojnë keq, me rastin e një festivali lokal.

“Duke patur parasysh shpejtësinë me të cilën mund të përhapet dhe të dëmtojë një emocion negativ, si edhe rrezikun e lartë të humorit të keq për shkak të ardhjes së vjeshtës dhe ndriçimit diellor më të paktë, le të mos lejojmë të hyjnë në territorin tonë persona që mund të pengojnë shprehjen e gëzimit”, u shpreh ai.

 

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close