Në Fushë Kosovë nis Festivali ballkanik i folklorit

Sot në Fushë Kosovë fillon edicioni i tretë i Festivalit Ballkanik të Folklorit.

Festivali fillon në ambientet e Shkollës “Mihal Grameno” në Fushë Kosovë.

Para fillimit të festivalit, nga ora 18:00 përgjatë rrugës “Dardania” do të mbahet defileu i pjesëmarrësve të Festivalit.

Në këtë festival do të marrin pjesë ansamble dhe grupe nga Shqipëria, Kroacia, Bullgaria, Turqia, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi dhe Kosova.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close