Pamje nga Stublla ku sot është mbajtur manifestimi letrar,kulturor shkencor,”Takimet e Dom Mikelit”

Sot në Stubëll është mbajtur manifestimi letrar,.kulturor shkencor,”Takimet e Dom Mikelit,në kuadër të të cilit në kishën e katundit është mbajtur akademi shkencore :Pjetër Bogdani në 330 vjetorin e kalimit në përjetësi.

Gjithashtu ,më pastaj në sallën e madhe është mbajtur “Ora e madhe letrare”,si dhe programi muzikor me këngëtarin e mirënjohur Malësor Prenkoçaj-Malsori.

Vlenë të theksohet përkushtimi i organizatorit dhe bërja e këtij manifestimi të denjë ashtu siç i ka hije një të tilli mbar kombëtar.

Këto janë pamje nga manifestimi

//Xh.Arifi/Proinformacion.com

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close