Advertisements

Duhet të hiqni dorë nga disa gjëra që pengojnë lumturinë tuaj.

Për të qenë i lumtur nuk mjafton vetëm një gjë e caktuar,atë e bëjnë shumë faktor dhe gjendje faktike të cilat ndikohen edhe nga rrethi por edhe nga qëndrimet tuaja kundrejt frethit.

Më poshtë disa nga pengesat për të qenë i lumtur:

1. Hiqni dorë nga nevoja për të menduar se gjithmonë keni të drejtë
2. Hiqni dorë nga nevoja për të kontrolluar ndokënd
3. Hiqni dorë nga dëshira për të mbrojtur veten kur keni faj, pra pranojeni fajin me modesti
4. Hiqni dorë nga nevoja për të lavdëruar veten dhe mbrojtur veten pa të drejtë
5. Hiqni dorë nga mendimet se nuk keni mundësi të bëni një gjë
6. Hiqni dorë nga ankesat e shumta
7. Hiqni dorë nga luksi i kritikës ndaj të tjerëve
8. Hiqni dorë nga nevoja juaj për t’iu lënë përshtypje të tjerëve
9. Hiqni dorë nga rezistenca që keni për të ndryshuar
10. Hiqni dorë nga nevoja për klasifikim të të tjerëve
11. Hiqni dorë nga frika e tepruar
12. Hiqni dorë nga arsyetimet
13. Hiqni dorë nga e kaluara juaj
14. Hiqni dorë nga pikëllimi.
15. Hiqni dorë nga te jetuarit sipas dëshirave dhe pritjeve që kanë të tjerët.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close